Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2013

Η ΝΑΝΑ ΕΧΕΙ ΕΜΠΝΕΥΣΗ

Τι σχέση έχει ένας εκτοξευτής γλυκών με τον Πινόκιο και πώς 

βρέθηκαν με τη Νανά από την τάξη μας;

Όλες οι απαντήσεις στο Παραμύθι της.....                      ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΟΥ  Ήταν Σάββατο απόγευμα,κι άκουγα θόρυβο! Ύστερα άνοιξα την ντουλάπα μου και έπεσα μέσα σε έναν μαγικό, παραμυθένιο κόσμου που αντί για χαρτονομίσματα υπήρχαν αγκαλιές και αντί για ψιλά υπήρχαν κοπλιμέντα!
  Η χρονολογία στον τόπο αυτό ήταν 3018 και την χώρα αυτή την έλεγαν Disneyland. Το πρώτο άτομο που είδα εκεί ήταν ο Πινίκιο! Το πέσιμό μου δεν ήταν και πολύ ομαλό, έτσι προσπάθησα να φτάσω ένα φυτό και να στηριχτώ πάνω του για να σηκωθώ. Τότε ο Πινόκιο μου έβαλε μια φωνή…
-       Μηηηη! Αν το αγγίξεις θα κολλήσεις ανεμοβλογιάά
-       Ουαου. Ευχαριστώ Πινόκιο! Σου χρωστάω χάρη!!!
-       Έέέι, εσύ που ξέρεις το όνομά μου? Είσαι ο Τζέιμς Μπόουν? Μακριά μουυυυυ!!!
-       Όχι, είμαι από έναν άλλο κόσμο!
-       Ουάου! Και.. πού με ξέρεις?
-       Η ιστορία σου ως αγόρι-ψεύτης είναι πολύ γνωστή στον κόσμο μας
-       Δεν σε πιστεύω…
-       Κακό δικό σου… Εγώ ξέρω όλη σου την ιστορία…
-      Τότε… Πώς λένε τον μπαμπά μου?
-       Εύκολο… Τζεπέτο!
-       Ουάου! Τώρα σε πίστεψα!
  Ο Πινόκιο έκανε μία απότομη κίνηση κι έπεσε πάνω στο λουλούδι της ανεμοβλογιάς! Εκείνη την ώρα πέρασε η Σταχτοπούτα που χόρευε με τον καλό της. Όταν είδε τον Πινόκιο, σταμάτησε τον χορό και τον πήγε στο σπίτι του ! Ο Πινόκιο ενημέρωσε τον πατέρα του για την άσχημη κατάσταση του, όμως ο γέρο-Τζεπέτο τον αγνόησε γιατί ήταν απασχολημένος με την νέα του εφεύρεση, τον Εκτοξευτή Γλυκών Α4.
  Ο Πινόκιο τότε ένιωσε πολύ αδικημένος εκ μέρους του πατέρα του. Έκατσα πλάι του στο κρεβάτι και τον ρώτησα πιο είναι το αντίδοτο για την ανεμοβλογιά.
-       Ο μόνος τρόπος για να θεραπευτώ είναι: να δω τον μάγο του Οζ, τον Garfield και τον Άγιο Βασίλη.
-        Φύγαμε λοιπόν.
  Ο Πινόκιο συγκινήθηκε και κύλησε ένα παχύ δάκρυ στο μάγουλό του.
  Πρώτα από όλα, επισκεφτήκαμε την Κρυσταλλοχώρα και αναζητούσαμε τον μάγο του Οζ, ώσπου μάθαμε  ότι δίνει μια μαγική παράσταση στο Ξύλινο Γουινοθέατρο. Όταν πήγαμε εκεί, συναντήσαμε τον μάγο και ο Πινόκιο, άρχισε να νιώθει κάπως καλύτερα. Ήμασταν τυχεροί, γιατί την παράσταση πήγαν να παρακολουθήσουν ο Garfield και ο Άγιος Βασίλης.
  Ο πατέρας του Πινόκιο με αντάμειψε με την νέα του εφεύρεση. Τον εκτοξευτή γλυκών Α4. Και από τότε κάθε απόγευμα επισκέπτομαι την Disneyland!