Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που απευθύνεται σε παιδιά Δ, Ε και ΣΤ Δημοτικού και έχει τίτλο «Ταξιδεύω στην πόλη μου» θα παρακολουθήσουμε αύριο 31/5 στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.Το πρόγραμμα αυτό στηρίζεται όχι μόνο στη γνώση της τοπικής ιστορίας της πόλης, αλλά προσπαθεί –μέσα από τις δραστηριότητες που προτείνει- να συνδέσει τα παιδιά συναισθηματικά με την πόλη τους. Τα παιδιά παρατηρούν, ζωγραφίζουν, γράφουν. 

Σύμφωνα με το Δήμαρχο Νίκαιας Ρέντη Γιώργο Ιωακειμίδη, «Με τόσο δημιουργικές και αξιέπαινες πρωτοβουλίες αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο προσωπικό της Βιβλιοθήκης.  Η Δημοτική μας Βιβλιοθήκη μέσα από τα προγράμματα αυτά φιλοδοξεί να καλλιεργήσει στα παιδιά την ιδέα της ομαδικότητας και της συνεργασίας, βοηθώντας τα να χρησιμοποιήσουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους, περνώντας ένα όμορφο δίωρο στο χώρο της Βιβλιοθήκης».


Τις δικές μας εντυπώσεις από την επίσκεψή μας αυτή θα τις μάθετε σε επόμενες αναρτήσεις μας, Έως τότε όμως μπορείτε να ξεναγηθείτε στην ιστοσελίδα του Δήμου μας κάνοντας κλικ στη σελίδα "η πόλη μας".